Kosova

Gjenevë: Filmi “SILENCE OF SIRENS” do të përfaqësojë kinematografinë shqiptaro-kosovare në Fifog

Më 14 qershor filmi shqiptar do te garoj mes filmave të tjerë në Festivalin internacional Fifog në Gjenevë.

Mësohet se filmi shqiptar me titull “SILENCE OF SIRENS” nga Gazmend NELA, do të përfaqësojë kinematografinë shqiptaro-kosovare në Fifog në garën Fifog International Feature Film në edicionin e 19-të, shkruan albinfo.ch.

Më 14 qershor filmi shqiptar do te garoj mes filmave të tjerë në Festivalin internacional Fifog në Gjenevë në Les Cinémas du Grütli.

Vlen të theksohet se në këtë shfaqje do të shfaqen regjisor dhe ekip filmi. /Albinfo.ch

Për më shumë info: https://www.facebook.com/watch?v=1284753099168442