Kosova

Google uron shqiptarët për 111-vjetorin e Pavarësisë

Motori gjigant i kërkimit në internet, Google, ka uruar shqiptarët në mënyrën e veçantë për 111-vjetorin e Pavarësisë.

Siç shihet edhe nga kjo foto, sot Google është ‘veshur’ kuq e zi.

Më 28 Nëntor 1912, Ismail Qemali ngriti flamurin në Vlorë duke shpallur Shqipërinë shtet sovran dhe të pavarur.

Festime madhështore priten në të gjitha qytetet e Shqipërisë, trojet shqiptare dhe anë e kënd kudo nëpër botë.