Lajme

Hapet dhe një pikë shkollore e re në Cham të Kantonit të Zug-ut

Edhe një pikë shkollore në gjuhën shqipe, është hapur në shtetin e Zvicër, transmeton albinfo.ch.

“Shkolla Shqipe” në Zvicër, njofton për hapjen e një pikë tjetër shkollore të mësimit të gjuhës, kulturës e historisë shqiptare në qytezën Cham, Kanton Zug.

Mësimi në këtë shkollë zhvillohet çdo të mërkurë nga mësuese Lumnije Klinaku Neziri.

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Bernë, i uron mësueses Lumnije dhe nxënësve të saj suksese në këtë rrugëtim drejt dijes.

Ambasada e RSH-së, u bën thirrje të vazhdueshme gjithë prindërve dhe fëmijëve në moshë shkollore të bashkohen në këtë përpjekje për të ruajtur e promovuar gjuhën, kulturën, traditat e historinë Atdhetare.

 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI