AUTOTECH

Instagrami mundëson programimin e postimeve

Në një lëvizje që pritet të sjellë kënaqësi për menaxherët e rrjeteve sociale dhe personave tjerë me ndikim, Instagrami tani mundëson të programohen postime.

Kështu njoftoi vetë rrjeti social në blogun e vet të Biznesit, transmeton Albinfo.ch.

Aktualisht, veçoria funksionon vetëm për foto dhe jo për video, dhe është në dispozicion përmes funksioneve të treta.

Kjo nënkupton që për të kryer këto shërbime duhet të paguhen shërbime ekstra të kompanive që punojnë si partnerë të Instagramit.