Portrete të firmave

Interes maksimal për ty. Depozito sot në BKT Kosova dhe fito si kurrë më parë!

Sot, planifikimi i zgjuar financiar është më i rëndësishëm se kurrë. Pavarësisht nëse kurseni për një qëllim afatgjatë ose kërkoni kthim të menjëhershëm të kursimeve tuaja, BKT Kosova si çdo herë ofron zgjidhje perfekte për klientët e saj.

Për ata që kërkojnë të sigurojnë të ardhmen e tyre financiare, BKT Kosova ofron “Depozitën Rrita”, një opsion i cili ju ofron deri në 6% interes (Për më shumë informacion Më shumë Interes, për Interesin tënd! – Banka Kombëtare Tregtare (bkt-ks.com)). Kjo është një mundësi fantastike që kursimet tuaja të rriten në mënyrë të qëndrueshme, duke siguruar stabilitet financiar dhe paqe mendore.

BKT Kosova e kupton se nevojat e klientëve janë të ndryshme, andaj kjo është arsyeja pse banka ofron edhe mundësinë e kursimit në monedhën dollar, me një normë interesi të jashtëzakonshme deri në 7%. Kjo veçori jo vetëm që ofron një alternativë të qëndrueshme për kursimet e klientëve, por gjithashtu paraqet një mundësi për të përfituar nga kurset e favorshme të këmbimit.

Nëse preferoni të merrni interesin tuaj menjëherë, BKT Kosova ka një opsion edhe për këtë. “Depozita Avans” ju lejon të kurseni dhe të merrni interes deri në 2.65% (Për më shumë informacion Më shumë Interes, për Interesin tënd! – Banka Kombëtare Tregtare (bkt-ks.com)). Kjo është një zgjedhje e shkëlqyer për ata që duan të kenë akses në fitimet e tyre menjëherë, duke përfituar nga normat e interesit më konkurruese në treg.

Por, kjo nuk është e gjitha! BKT Kosova dëshiron ta bëjë udhëtimin tuaj të kursimeve edhe më emocionues, duke ju dhënë një shans për të fituar edhe më shumë. Duke kursyer në BKT Kosova, ju bëheni pjesë e lojës shpërblyese, ku mund të fitoni 50 x nga 1,000 EUR!

Kriteret e pjesëmarrjes në kampanjë:

Çdo klient që sjell fonde të reja në vlerë prej 1,000 EUR dhe më shumë, do të bëhet pjesë në tërheqjen e shpërblimit përmes numrit referues të krijuar në kontratën e depozitës;

Mjetet e depozitës duhet të jenë në bankë të paktën deri më 31.12.2023;

Kampanja është e vlefshme deri më 31.12.2023;

Tërheqja e fituesëve do të bëhet me metodën e rastësisë, duke përdorur aplikacionin EasyPromos.

Si përfundim, BKT Kosova bën gjithmonë ndryshimin e lojës në botën e kursimeve. Pavarësisht nëse jeni duke planifikuar për siguri financiare afatgjatë ose duke kërkuar fitime të menjëhershme, BKT Kosova ofron mundësi për t’iu përshtatur nevojave të secilit.

Mos e humbisni këtë mundësi për të maksimizuar kursimet tuaja dhe për të siguruar të ardhmen tuaj financiare.

BKT Kosova nuk është vetëm një bankë; është një partner financiar i përkushtuar për t’ju ndihmuar të arrini qëllimet tuaja.

BKT, ne jemi gjithmonë këtu!

/Shkrim i spozorizuar/