Lifestyle

Jolie kërkon ndihmë për emigrantët

Ambasadorja e OKB-së dhe aktorja e mirë njohur, Angelina Jolie ka  vizituar një kamp refugjatësh në kufirin Kolumbi -Venezuelë.

Aktorja shkoi atje për të mësuar më shumë rreth kushteve me të cilat emigrantët përballen, transmeton albinfo.ch.

Jolie vlerësoi Kolumbinë për pranimin e më shumë se 1.3 milionë emigrantëve venezuelas dhe u bëri thirrje udhëheqësve të vendeve të zhvilluara të bëjnë më shumë për të ndihmuar refugjatët në mbarë botën.