evente

Lansohet në Monthey “IllyrianBrains”

Sipas iniciatorëve «llyrianBrains» synon të krijojë ura komunikimi ndërmjet profesionistëve shqiptarë në mbarë botën.

Mësohet se më datë 23 mars 2024,  nga ora 18:00,  në Monthey do të lansohet “IllyrianBrains” në Zvicrën frankofone, shkruan albinfo.ch.

Referuar iniciatorëve «llyrianBrains» synon të krijojë ura komunikimi ndërmjet profesionistëve shqiptarë në mbarë botën.

Motoja do të jetë: “Bëhu pjesë e komunitetit dhe krijo bashkëpunime profesionale, kulturore dhe shoqërore me anëtarët e grupit në mbarë botën”.

Vlen të theksohet se në këtë iniciativë marrin pjesë, shqiptarja në ekzekutivin e qytetit Monthey, Aferdita Bogiqi, piktori shqiptar Ramë Dardania dhe studentët nga shkolla e muzikës në Kosovë, Fehmi Shala, Dion Dujaka, etj.

Lidhur me këtë lansim, luteni të kontaktoni në numrin e telefonit: 079 856 51 00 dhe në e-maiin: [email protected] për informata tjera.

LNKU I REGJISTRIMIT


 Info rreth ngjarjes

  • Data e fillimit23 Mars 2024
  • Ora18:00
  • LokacioniMonthey
  • Data e përfundimit23 Mars 2024 - 20:00