Pronar

Erhamer dhe Bashkim  Selmani

Biznesmen

Dy vëllezërve nga Gostivari, të cilët punën e sjelljes në Zvicër të prodhimeve shqiptare e kanë marrë shumë për zemër, kjo që po bëjnë, deri më tash u ka sjellë vetëm shpenzime.

Në Zvicër, të dy vllezërit  kanë kaluar mostrat e vajit të ullirit në disa laboratorë, deri sa në fund, nga një trupë e veçantë certifikuese, e kanë siguruar licencën për eksportin e vajit kualitativ extra vergine bio të ullirit në Zvicër. Por këtu ende nuk ka përfunduar e gjithë puna.

Temat e mbuluara nga www.albinfo.ch në lidhje me këtë personalitet:

Vaj ulliri nga Vlora në shitoret e Zvicrës

 Biografi e shkurt

  • Emri, MbiemriErhamer dhe Bashkim  Selmani
  • Prejardhja:Gostivar
  • Vendi ku vepron:Biel-Bienne
  • Profesioni:Biznesmen

  WHO’S WHO të tjera