Integrimi

Majko dhe Gashi: “albinfo.ch, një platformë model për informimin e diasporës”

Ministri i Shtetit për Diasporën nga Shqipëria , Pandeli Majko së bashku me Ministrin e Diasporës dhe Investimeve të Kosovës, Dardan Gashi, u njoftuan nga afër me punën dhe ekipin e albinfo.ch, si dhe me projektet e ardhshme që kanë të bëjnë me zhvillimin e vendeve të prejardhjes, më çështjet e integrimi si dhe me diasporën shqiptare


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI