AUTOTECH

Makina që “sfidon” gravitetin

Një video e postuar në rrjetet sociale tregon një automobil të tipit Jeep 4×4 duke “sfiduar ligjet e gravitetit”.

Makina, e modifikuar enkas për terrene malore, ngjitet në një shkëmb thuajse 90 gradë pa pasur nevojën e ndihmës nga ndonjë mjet tjetër, transmeton “Top-Channel”.

Videoja është klikuar mbi 600 mijë herë dhe është përhapur nëpër faqet e internetit të adhuruesve të sfidave të ngjashme nëpër terrene të vështira.