Albinfo plus

Manifestimi i organizuar nga Konsullata e Kosoves ne Cyrih

Disa çaste nga manifestimi i organizuar nga Konsullata e Kosovës në Cyrih për Përvjetorin e 15-të të Pavarësisë dhe të Epopesë së UÇK-së

Klikoni në video: