Maqedonia

Maqedonia e Veriut shënon 29-vjetorin e pavarësisë,  video-mesazh i Ambasadorit në Bernë

Me rastin e 8 shtatorit, festës shtetërore të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Ambasadori, Kenan Ramadani, përcolli një video-mesazh, ku mes tjerash theksoi sfidat e ballafaqimit me pandeminë globale, bashkëpunimin e suskseshëm me Qeverinë e Zvicrës, si dhe sukseset e Republikës së Maqedonisë së Veriut në arenën ndërkombëtare, mes tjerash edhe antarësimin në NATO. Për mesazhin e plotë, në 5 gjuhë, ndiqeni videon!