Integrimi

Në Cyrih, ku flitet edhe shqip

Manifestimi i 30-vjetorit të punës së LAPSH-it në Kantonin e Cyrihut si dhe 28 Nëntori-Dita e Flamurit, mbajtur me 04.12.2022.

Emision i realizuar nga Radiotelevizioni Shqiptar RTSH2 nga ciklet “Në mes të shqiptarizmit” me titullin: Në Cyrih ku flitet edhe shqip.

Shikim të këndshëm për të të gjithë: