Portrete të firmave

NimiTV dhe TVALB rinovojnë kontratën me DigitAlb për kanale në diasporë

Dy platformat më të mëdha: NimiTV në Evropë dhe TVALB në Amerikë, arrijnë marrveshje shumë vjecare me shoqërinë DigitAlb për transmetimin e kanaleve DigitAlb në Evropë, Amerikë dhe Kanada me përjashtim të Kosovës dhe Shqipërisë.

Në pakot e NimiTV dhe TVALB me DigitAlb përveq kanaleve të sportit, filmit dhe dokumentar, ju ofron ekskluzivisht edhe kanalet e Big Brother VIP 1 dhe 2 pa pagesë shtesë.

NimiTV dhe TVALB janë të vetmet IPTV shqip të licensuar për transmetimin e kanaleve DigitAlb në Evrope dhe Botë.

Vemendje: Të gjitha platformave IPTV ilegale do të ju ndërpritet transmetimi i kanaleve DigitAlb andaj keni kujdes dhe mos u bëni pjesë e mashtrimeve të platformave pirate.

Kënaqësinë televizive mund ta përjetoni në platformat NimiTV dhe TVALB me kanale shqip.

Për më shumë informata vizitoni web faqen NimiTV.com për Evropë apo TVALB.com për Amerikë dhe Kanada.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI