Lajme

Një hotelier shqiptar, i gatshëm për të mirëpritur personelin mjekësor kufitar

Nazmi Mehmetaj ka mbetur i papunë. Pronar i Hotel Restorant de l’Ours në Courroux, ai u detyrua ta mbyllë atë, si shumë pronarë të tjerë hotelesh dhe restorantesh.

Por, duke parë solidaritetin e shfaqur në këtë periudhë krize, ai vendosi t’i vejë në dispozicion dhomat e hotelit të tij për stafin e kujdesit mjekësor kufitar të H-JU. Ai i pret “klientët” e tij të parë, dhomat pra janë gati.