Portrete të firmave

Ofruesi i pavarur i shërbimeve financiare SMZH AG – me zyrë të re edhe në Buchs

Kompania dëshiron që në këtë mënyrë t'u ofrojë klientëve të saj nga Zvicra lindore një vend të afërt për shkëmbim personal

Duke filluar nga sot, 1 dhjetor 2023, ofruesi i shërbimit financiar me rritje të suksesshme SMZH AG do të hapë një zyrë tjetër në Buchs. Kompania dëshiron që në këtë mënyrë t’u ofrojë klientëve të saj nga Zvicra lindore një vend të afërt për shkëmbim personal.

“Për ne, partneriteti afatgjatë i bazuar në besim është themeli i marrëdhënies me klientët. “Falë përvojës dhe ekspertizës sonë në tema të ndryshme financiare, ne mund t’u përgjigjemi nevojave individuale të klientëve dhe të zhvillojmë zgjidhjen më të mirë të mundshme për ta,” thotë Dr. iur. Aurelia Frick, anëtare e menaxhmentit të SMZH AG.

Këshilla individuale SMZH AG është adresa për individët privatë kur bëhet fjalë për zgjidhje të përshtatura dhe gjithëpërfshirëse në fushat e financave dhe investimeve, pensionet dhe sigurimet, hipotekat dhe pasuritë e paluajtshme, si dhe taksat dhe ligjin.

Por këshillat personale dhe të pavarura ofrojnë gjithashtu zgjidhje optimale për klientët e korporatave në fushat e financimit, sigurimit të pensioneve, sigurimeve dhe taksave. Vendndodhja e re do të krijojë gjithsej 21 vende pune, të cilat përveç që do të plotësohen nga punonjës,  gjithashtu do t’u ofrojnë talenteve të reja dhe atyre që bëjnë ndryshime në karrierë, mundësinë për t’u vendosur dhe zhvilluar më tej në këtë fushë emocionuese.

Zyra drejtohet nga Dr. iur. Aurelia Frick. Si ish-ministre e Jashtme e Principatës së Lihtenshtajnit dhe sipërmarrëse e suksesshme, ajo është e domosdoshme për SMZH-në, veçanërisht në fushat e këshillimit strategjik, rekrutimit dhe të ligjeve. Dr. iur. Aurelia Frick për sfidën e saj të re, thotë: “Të jesh në gjendje të ndihmosh në formësimin dhe ndërtimin e diçkaje është diçka që e kam përjetuar gjithmonë me trup dhe shpirt. Këtu mund të sjell shumë nga përvoja ime nga politika. Po e pres me padurim këtë sfidë dhe sfidë”.

Gzim Hasani, CEO i SMZH AG, shpjegon: “Me Aurelia Frick ne kemi punësuar një personalitet me përvojë dhe të fortë në zyrën tonë të re në Buchs. Nëpërmjet saj dhe të gjithë ekipit në vend, klientët tanë në Zvicrën Lindore përfitojnë nga ekspertiza në të gjithë spektrin”.

E filluar në Cyrih, SMZH AG tani ka zyrta e saj edhe në Arosa, Lucern, Aarau dhe Bernë. I gjithë ekipi pret me kënaqësi të hapë dyert në Buchs nga 1 dhjetori 2023 si dhe në Frauenfeld, Sursee, St.Gallen, Basel, Chur dhe Rapperswil, në vitin 2024.
Kontakt: SMZH AG Buchs Bahnhofstrasse 22, 9470 Buchs Tel.: +41 81 544 55 77 [email protected]