MARKETING

Paguani biletat e aeroplanit edhe më lehtë me Apple Pay!

Air Prishtina” me fillimin e vitit ka sjellë risi për udhëtarët, duke mundësuar pagesat e biletave të fluturimit me Apple Pay.

Pasagjeri vetëm me një telefon celular mund të paguajë biletën e aeroplanit me Apple Pay.

Synimi i kompanisë “Air Prishtina” është që t’i bëjë sa më të lehta procedurat e pagesave, që biletat e rezervuara të mund të paguhen lehtë dhe menjëherë.

Kjo metodë është e sigurt dhe e shpejtë me Apple Pay.

Testoni funksionin e ri të pagesës sot dhe kurseni 10 franga! Përfitoni nga kodi: APPLEPAY

✅ Kupon 10 CHF,

✅ E vlefshme në të gjitha linjat e “Air Prishtina”,

✅ Periudha e rezervimit deri të dielën, 8 janar 2023,

✅ Periudha e udhëtimit 7.1.23 – 30.10.23,

✅ E vlefshme vetëm për rezervime vajtje-ardhje,

✅ E vlefshme vetëm për rezervime online,

✅ Numri i vendeve për fluturim është i kufizuar.

 

/atikull i sponzorizuar/