Lajme

Pasagjerët hapin derën e urgjencës në avionin që do të fluturonte drejt Tiranës

Me përpjekjen e tyre për të hapur derën e urgjencës së avionit, udhëtarët kanë aktivizuar një alarm. Fluturimi ka vazhduar pa pasoja

Për shkak se hipja në aeroplan tashmë kishte përfunduar, dy pasagjerë në Aeroportin Memmingen, Gjermani, u përpoqën të hipnin në aeroplanin e tyre përmes dyerve të mbyllura.

Pasi dy burrat nuk donin të humbnin fluturimin për në Tiranë, u përpoqën të hipnin gjithsesi – nga dera e urgjencës, transmeton albinfo.ch. Sipas policisë, ata kishin vendosur të ndërmarrin këtë veprim kur kanë parë që avioni i tyre ishte ende në asfalt.

Sipas policisë, kur 32 dhe 38-vjeçarët u larguan nga terminali në drejtim të pistës së aeroplanit, ata u ndaluan menjëherë nga shërbimi i zjarrfikësve dhe punonjësit e aeroportit Allgäu, shkruan gazeta Allgauer Zeitung. Me përpjekjen e tyre për të hapur derën e urgjencës së avionit, udhëtarët kanë aktivizuar një alarm. Sipas policisë, qarkullimi ajror ka vazhduar pa kufizime.

Sipas deklaratës nga aeroporti, sjellja e tyre do të ketë pasoja ligjore për dy burrat, përcjell albinfo.ch. Grupi i policisë kufitare të Memmingen ka nisur procedimin kundër saj për shkelje.