Kosova

Policia konfirmon incidentet gjatë shitjes së biletave Kosova-Malta

Policia ka konfirmuar se ka pasur incidente gjatë blerjes së biletave për ndeshjen Kosova- Malta. 

Sipas raportimeve të mediave shqiptare, disa nga personat qe ishin duke pritur kane refuzuar ti binden policisë dhe kanë filluar të shfaqin agresivitet dhe veprime të dhunshme duke dëmtuar dhe thyer xhamat në pika të shitjes.

Sipas policisë, dy persona janë arrestuar. 

Edhe pas shfaqjes së agresvitetit policia ka arritur që të marr kontrollin ndërsa ka shtuar se organizatoret me kohe te krijojne kushtet adekuate per shitjen e biletave ne rrethana te sigurta.