LIFESTYLE

Publikohet trajleri i filmit “Black K Klansman”

Është publikuar trajleri i filmit “Black-K-Klansman”, i regjisorit Spike Lee, fare pak kohë pasi i njëjti pati premierën në Kanë.

Ky film tregon ngjarjen e vërtetë të një polici zezak amerikan, i cili infiltrohet në klanin më të keq të supremacistëve, Ku klub.

Filmi ndryshe është një prej 21 filmave në garë në edicionin e 71-të të Festivalit të Filmit në qytetin francez dhe në të aktrojnë John David Washington, Adam Driver, Laura Harrier dhe Topher Grace.