Lajme

Rrjeti i Bizneseve të Diasporës Shqiptare shtron darkën e fundvitit në Zvicër

Në organizimin e Rrjetit të Bizneseve të Diasporës Shqiptare, në Bernë, janë mbledhur bashkë në darkën e fundvitit bizneset e këtushme shqiptare.

Në një atmosferë festive, karakteristike për periudhën e fundvitit, Rrjeti i Bizneseve të Diasporës Shqiptare në Zvicër organizoi darkën festive të fundvitit dedikuar anëtarëve të Rrjetit dhe familjeve të tyre.

Evenimenti u mbajt në hapësirat e restoranit Allresto në Bernë, me një pjesëmarrje të konsiderueshme të anëtarëve të Rrjetit dhe anëtarëve të familjeve të tyre.

Fjalën hyrëse në këtë eveniment e kishte z. Nazmi Jakurti, njëherësh edhe këshilltar juridik pranë Rrjetit. Pasi shpalosi programin e mbrëmjes, fjalë rasti morën edhe Presidenti i Bordit të Rrjetit, z.Fehmi Fetahi, si edhe Kryetari në detyrë, z. Qamil Isufi dhe Nënkryetari, z. Rexhep Berisha.

Pjesa e parë e mbrëmjes filloi me dorëzimin e mirënjohjeve anëtarëve të Rrjetit që ishin prezentë në darkën festive të fundvitit. Mbrëmja më tutje vazhdoi me performancë muzikore të zhanreve të ndryshme, duke filluar prej atyre popullore, e deri te ato zbavitëse.

Ky eveniment po ashtu rezultoi me njohje me të mirë mes anëtarëve të Rrjetit si edhe krijimin e rrjetëzimit të mëtutjeshëm, duke krijuar mundësi të reja për bashkëpunim.

albinfo.ch
albinfo.ch
albinfo.ch
albinfo.ch
albinfo.ch
albinfo.ch
albinfo.ch
albinfo.ch
albinfo.ch
albinfo.ch
albinfo.ch
albinfo.ch
albinfo.ch
albinfo.ch
albinfo.ch
albinfo.ch
albinfo.ch
albinfo.ch
albinfo.ch
albinfo.ch
albinfo.ch

Më shumë foto të realizuara nga Mentor Bajrami: LINK