Integrimi

Shqiptarët nga Zvicra ndezin motorët e tyre në Kosovë

Shqiptarët nga Zvicra bëjnë motorët e fuqishëm të makinave të tyre të gjëmojnë në tubimin e makinave në Prishtinë Në kuadrin e raportimit njëjavor që gazetarët e TeleZüri Daniel Fernandez dhe Orgetorix Kuhn kanë realizuar nga Kosova, vjen edhe reportazhi i shkurtë që tregon se si kosovarët eZvicrës “fishkëllejnë” rrotat e makinave atje.

Kësaj radhe bëhet fjalë për një miting legal veturash,, të organizuar nga grupi “Maraklijtë e kerreve”, në Prishtinë.

Ky lloj tubimi i drejtohet në radhë të parë diasporës dhe, normalisht, nuk ka si të mungojnë aty shqiptarët nga Zvicra. Zhurma dhe adrenalina shkojnë bashkë, siç e thonë disa nga pjesëmarrësit shqiptarozviceranë në këtë video: https://fb.watch/mbCvyX50ak/