MARKETING

Siguroni tani biletën tuaj për ballon e sipërmarrësve të 23 shtatorit në Kongresshaus në Cyrih

Balloja e Sipërmarrësve të swissalbs më 23 shtator premton shkëlqim, magjepsje dhe momente të paharrueshme.

Siguroni biletën tuaj tani dhe gëzohuni për një mbrëmje argëtimi të klasit të parë, për kënaqësitë kulinarike, fjalimet frymëzuese dhe befasirat e këndshme.

Pikat kryesore të programit për Ballon e Sipërmarrësve Swissalbs 2023, linku në vijim->>>swissalbs unternehmerball 2023 – swissalbs

Për të gjithë anëtarët tani është dërguar një kod ekskluziv promocional përmes postës elektronike, i cili ju mundëson të blini bileta.

Nëse edhe ju jeni të interesuar të merrni pjesë në ballon e sipërmarrësve swissalbs, thjesht na kontaktoni në: [email protected].