Lajme

S’ka më mbushje falas për veturat elektrike në Gjenevë

Nuk mund të zgjaste përgjithmonë – tarifimit falas për veturat elektrike në parkingjet e Gjenevës po i vjen fundi.

Fondacioni des Parkings u inkurajua të ofrojë tarifim falas dhjetë vjet më parë nga kantoni për të inkurajuar përdorimin e makinave elektrike.

Por tani është bërë pothuajse shumë i suksesshëm dhe shumë makina qëndrojnë të lidhura me kabllo edhe kur makina është plotësisht e ngarkuar, përcjell albinfo.ch.

Drejtori i fondacionit, Damien Zuber, thotë se ai beson se klientët do të preferonin të kishin hapësira të disponueshme kur ato nevojiten në vend të lirë.