Lajme

Studentja shqiptare rrëfen për miqësinë me studentët spanjollë, kinezë dhe egjiptianë

Almira Gashi është shqiptarja nga Kosova, e cila tashmë jeton në Calabria të Italisë, që ndryshe quhet edhe qyteti i studentëve, transmeton albinfo.ch.

Ajo është studente në këtë qytet dhe tregon se ambientimi në këtë shtet ka qenë i vështirë për shumë arsye, veçmas për gjuhën. Por, tani që u bë një kohë qëndrimi, ajo është ambientuar mirë me shoqërinë dhe kulturën italiane.

Almira ka qenë edhe studente në Fakultetin e Filologjisë – Dega ” Letërsi Shqipe ” Prishtinë, pastaj për studime më të larta shkoi në Itali.

Studentja shqiptare rrëfen për miqësinë me studentët spanjollë, kinezë e egjiptianë në Itali, duke pasqyruar edhe një lidhje të afërt me ta. /Albinfo.ch

Për më shumë, video më poshtë: