Portrete të firmave

Të bësh biznes me sistemin zviceran kurrë nuk ka qenë më e lehtë: Ja pse

Zvicra është e njohur si një kryeqendër financiare dhe e biznesit, në Europë dhe jo vetëm.

Por, Zvicra është po ashtu e njohur për burokraci dhe vështirësi të shumta të të bërit biznes.

Përderisa navigimi me sistemin zviceran ka qenë me të vërtetë i vështirë për shumë prej jush, tashmë gjithçka po ndryshon sot.

NewCo dhe Numarics, dy kompani shumë të njohura në Zvicër, janë bërë bashkë dhe kanë krijuar brendin Fillo.

Fillo do t’ ju ndihmojë të filloni një biznes të ri, ose të fuqizoni biznesin aktual, përkundër sfidave të sistemin zviceran.

Fillimi i biznesit apo administrimi i biznesit aktual do të bëhen në mënyrë 100% digjitale me Fillo, duke jua mundësuar juve që të fokusoheni në rritjen dhe zhvillimin e biznesit.

Për të mësuar më shumë, vizitoni https://www.fillo.ch/.