Lajme

Tregjet më të mira për festat e fundvitit në Zvicër

Tregjet më të mira të Krishtlindjeve në Zvicër zakonisht janë në Basel, Bernë, Gjeneva, Montreux, Pilatus, St Gallen dhe Cyrihu, Sidoqoftë, në vitin 2020, shumica u anuluan ose disa në pjesën gjermanofolëse të Konfederatës zvicerane po planifikojnë të qëndrojnë të hapura.

Në vitet e fundit shumë qytete zvicerane kanë prezantuar tregjet e Krishtlindjeve për të sjellë një gëzim për festat në periudhën e ardhjes së dhjetorit. Shumë pak tregje të Krishtlindjeve në Zvicër mund të pretendojnë traditën e gjatë të tregjeve gjermane të Adventit dhe shumica janë të vogla dhe më pak të gjalla. Dritat e Krishtlindjeve në shumë qytete të Zvicrës janë jashtëzakonisht të bukura dhe shpesh qëndrojnë të ndezura deri në mes të janarit, shkruan News99Daily.

Tregjet e mirënjohura të  Krishtlindjeve tashmë janë stolisur, pavarësisht virusit korona. Atmosfera festive ka pushtuar të gjitha qytetet e Zvicrës me dekore të ndryshme dhe ngjyra delikate, që marrin pamje mbresëlënse. /Albinfo.ch

white and blue train at night

Photo by: Ralph Hutter

 

mini green Christmas tree on red table

Photo by: Jung Ho Park

Ricardo Gomez Angel

red baubles

Levi Midnight

gift boxes under Christmas tree

Taisiia Shestopal

Mentor Bajrami
Christmas tree with lights
Anthony Garcia
green christmas tree with string lights
Erik Mclean
Patchara Suwan‎
Patchara Suwan
Christmas tree near gift boxes
Annie Spratt
selective focus photography of red bow and Christmas baubles
Alexey Savchenko


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI