Kosova

VIDEO: Shqipe Sylejmani ua tregon zviceranëve Kosovën e bukur

Në Zvicër jeton një diasporë e madhe e Kosovës – dhe pikërisht rrënjët e saj dëshiron t`i bëjë më të njohura seriali “G&G Grenzenlos” – Me Shqipe Sylejmanin në Kosovë”: ->->-> VIDEO SRF