Shëndeti

Votoni për filmin më të mirë “SmokeFree”

Janë në garë 17 filma konkurrues nga studentë dhe artistë të pavarur.

Krijuesit e këtyre të filmave të shkurtër  tregojnë për rreziqet shëndetësore që sjell pirja e duhanit.

Votimi do të jetë i hapur deri më 4 qershor ndërsa më 14 qershor juria do të vendosë për filimin më të mirë.

Përzgjedhjen e videos më të mirë mund ta bëni në ueb-faqen: www.smokefree.ch/film

Ndërsa videot e titruara në shqip mund t’i shihni më poshtë:


 Të tjera nga Shëndeti