Kulturë

Edlira Dedja

Pianiste

Pianiste dhe profesoreshë e pianos

Master në psikologji e pedagogji

Presidente e shoqatës “Opera pa kufij

Anëtare e Kiwanis (Zvicër)

Bashkëpunëtore active e ASED-it zviceran (Action de Soutien à l’Enfance Démunie)

ProInfirmis-it dhe Zyrës së të deleguarit për të huaj, që prej vitit 1997.

 Biografi e shkurt

  • Emri, MbiemriEdlira Dedja
  • Prejardhja:Tiranë-Shqipëri
  • Vendi ku vepron:Neuchatel-Zvicër
  • Profesioni:Pianiste

  WHO’S WHO të tjera