Bukuri

Saranda Maliqi

Modele

Në finalen e spektaklit “Miss Zvicra 2014”, shqiptarja Saranda Maliqi ka arritur rezultatin deri më tash më të mirë prej se kanddatet shqiptare marrin pjesë në këtë garë. Ajo ka zënë vendin e tretë, menjëherë pas fitueses, Mis Zvicrës 2014, studentes nga kantoni Vaud Laetitia Guarino dhe kandidates nga Berna Michlle Stofer.

Saranda Maliqi është me prejardhje nga Kosova (Gjilani) dhe jeton në Schönenwerd të kantonit Solothurn. Ajo është 23 vjeçe dhe punon si asistente e sekretarit të komunës. Saranda e sheh veten si një modeliste dhe moderatore në të ardhmen dhe shpreson se suksesi në “Mis Zvicra 2014” do t`ia hapë rrugën drejt realizimit të këtij synimi

Kandidatja e dytë shqiptare, Anita Shala është diskualifikuar në mesin e dy të parave nga 12 finalistet.

Më parë, javën e kaluar, nga gara kishte rënë edhe kandidatja tjetër shqiptare, Donika Krasniqi.

Spektakli i finales së garës “Mis Zvicra 2014” është mbajtur në një skenë të improvizuar në sheshin kresor të Bernës, në Bundesplatz.

Saranda Maliqi miaa zvicra 2014

 Biografi e shkurt

  • Emri, MbiemriSaranda Maliqi
  • Vendi ku vepron:Solothurn-Zvicër
  • Profesioni:Modele

  WHO’S WHO të tjera