Ekonomi

Shqiponja Isufi

Assistente dhe doktorante

 Biografi e shkurt

  • Emri, MbiemriShqiponja Isufi
  • Vendi ku vepron:Cyrih-Zvicër
  • Profesioni:Assistente dhe doktorante

  WHO’S WHO të tjera