Kosova

Yjet që në “Grammy” u veshën nga disenjatori nga Kosova

Në tepihun e kuq të cerëmonisë “Grammy” yjet botërorë u shfaqën të veshur nga disenjatorë të ndryshëm. Në mesin e tyre, ishin edhe yje të ndëryshëm që u veshën nga disenjatori i mirënjohur kosovar i veshjeve, Valdrin Sahiti.

Një ndër yjet që Sahiti ka veshur është edhe këngëtarja me famë botërore, me prejardhje shqiptare, Bebe Rexha. Për Rexhan, Sahiti ka krijuar një fustan të zi të gjatë, me prerje karakteristike tek pjesa e dekoltesë.

Këtë fustan Rexha e ka veshur në ndejën “Pre grammy” që mbahet para ceremonisë kryesore “Grammy”.

Në mesin e tyre është edhe modelja Heidi Klum dhe të tjera.