Kosova

Dardan Gashi: “Zëvendësministri i Diasporës do të emërohet nga diaspora”

Ministri i ri kosovar i diasporës, në një intervistë për Albinfo.ch, sjell vështrimet e tij sa i përket misionit të tij, dhe lidhur me një sërë çështjesh tjera, si: Kartoni i gjelbër, bashkërendimi i punës me Ministrinë e Diasporës në Shqipëri si dhe masat konkrete që duan t`i ndërmarrin për të nxitur investimet nga jashtë në Kosovë.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI