Koronavirusi: çast pas çasti

Zvicër: 116 infeksione të reja me koronavirus

Të kujtojmë, ky numër vjen pas 137 rasteve të reja të raportuara nga BAG të mërkurën, 62 të martën dhe 35 të hënën. 

Brenda ditës së fundit, në Zvicër dhe Lihtenshtajn,  janë raportuar 116 infeksione të reja me kornavirus. Të kujtojmë, ky numër vjen pas 137 rasteve të reja të raportuara nga BAG të mërkurën, 62 të martën dhe 35 të hënën.

Po ashtu gjatë gjithë javës së kaluar ishte regjistruar një numër në rritje, pas uljes së vazhdueshme në javët pararendëse, shkruan albinfo.ch

Deri më tani ka pasur 31.967 raste të konfirmuara nga laboratori me Covid-19, bën të ditur  Zyra Federale e Shëndetit Publik (BAG).

Deri më tani, sipas informacioneve nga e mërkura, kanë vdekur 1686 njerëz të testuar pozitivisht për Covid-19. Shkalla e testeve pozitive gjatë 7 ditëve të fundit është e pandryshuar, 1 për qind.