Maqedonia

Zvicra, partnere kryesore për Maqedoninë e Veriut në menaxhimin e ujit

Bëhet e ditur se nga rritja e popullsisë tek ndryshimet klimatike, faktorë të ndryshëm ndikojnë në burimet ujore në nivel global, përcjell albinfo.ch.

Zvicra e njeh këtë dhe mbetet një partner vendimtar për Maqedoninë e Veriut në menaxhimin e ujit në mënyrë të qëndrueshme.

Mund të jetë një imazh i silos dhe rafineri e naftës

Mbështetja zvicerane ka qenë instrumentale në ndërtimin e stacioneve për trajtimin e ujërave të zeza në Kumanovë, Kochani, Berovë dhe Gjevgjelija, sistemet e ujësjellësit në #Delçevë dhe Gostivar, restaurimin e liqenit të #Prespës dhe ekosistemeve të basenit të lumit Strumicë, ndërtimin e qëndrueshmërisë ndaj vërshimeve në rajonin e Pologut, dhe do të vazhdojë përkrahjen e vendit menaxhimi i ujërave nëntokësore në vitet e ardhshme!

Së bashku, përpiqemi për qëndrueshmëri në menaxhimin e ujërave, zhvillimin ekonomik dhe barazinë sociale. Le të vazhdojmë të punojmë dorë për dore për të mbrojtur këtë burim të çmuar për brezat e tanishëm dhe të ardhshëm, thuhet në një postim të ambasadës së Zvicrës në RMV.

Mund të jetë një imazh i anije, natyra, mal dhe liqen

Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.