Lajme

10 kompani prodhuese nga Kosova do të marrin pjesë në panairin “SWISS Bau 2024”

10 kompani prodhuese nga Kosova do të marrin pjesë në panairin “SWISS Bau 2024”, shkruan albinfo.ch.

Kjo erdhi si rezultat i bashkëpunimit të SHPDK,  KIESA, GIZ dhe PPSE.

Kompanitë kosovare do të marrin pjesë në njërin prej panaireve më të mëdha në Zvicër “Swissbau”, që do të mbahet në Bazel të Zvicrës.

swissbau do të jetë i hapur nga 16 – 19 janar 2024, raporton albinfo.ch.