Tematike

2011: Vit i debatit të madh kombëtar

Platforma albinfo.ch është duke hasur në një rritje të kënaqshme. Ajo do të përkujdeset që t’iu përgjigjet më mirë internautëve, duke i furnizuar me informata, shkëmbime si dhe me analiza cilësore, me një qasje objektive dhe pluraliste.

Viti 2011 do të jetë për Zvicrën po ashtu një vit zgjedhor. Ky do të jetë një rast i  një konfrontimi të shëndetshëm politik, ashtu siç e kërkon demokracia.

albinfo.ch do t’ i mbulojë temat madhore që do ta përbëjnë debatin kombëtar: ekonominë, fiskalitetin, sigurimet shëndetësore, politikën e jashtme, mbrojtjen e ambientit, integrimin, transportin, shkollimin, etj.

Këto preokupime përfshijnë tërë popullatën, qoftë atë zvicerane apo të huaj.

Urime viti i ri 2011!