Shqiperia

A jeni ndarë të kënaqur këtë verë me bregdetin shqiptar?

Sa ishin çmimet e arsyeshme këtë verë?

 

Bregdeti shqiptar këtë vit ka qenë në top temat në shumë media të njohura botërore, shkruan albinfo.ch.

Pozita e saj e mirë, plazhet me rërë, uji kristal, mirkpritja, ushqimi i mirë, kanë qenë disa nga veçantitë e theksuara që shumë turistë i ka habitur ky vend.

Vlen të theksohet se plazhet e virgjëra kanë qenë më tërheqëse për turistët e huaj.

Vizita të shumta ka pasur edhe në vendet historike, traditat dhe kultura e mirfilltë shqiptare po ashtu ishte në agjendat e turistëve të huaj.

Mirëpo, sa i përket çmimeve, ka pasur ankesa të shumta, për ngitje të çmimeve. Kjo verë ka pasur pothuajse dyfishim të çmimeve në shumë vende, krahasuar me vitin e kaluar.

Si duket, rritja e numrit të turistëve të huaj, ka ndikuar edhe në ngritjen e çmimit. /Albinfo.ch