DE Balkani

Aeroporti ‘Nënë Tereza’ konfirmon 32 fluturime për sot

32 fluturime në destinacione të ndryshme nga aeroporti ndërkombëtar “Nënë Tereza” janë konfirmuar për ditën e sotme.

Aeroporti ndërkombëtar “Nënë Tereza” kërkon nga pasagjerët që të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjienës, ndërsa kujton se maskat janë të detyrueshme.⠀⠀⠀

Sipas njoftimit, lejohen të udhëtojnë rezidentët në Bashkimin Evropian, nënshtetasit EU dhe qytetarët me dokumente të veçanta, përcjell albinfo.ch.

Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e hënë janë:

Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim

Wizz Air – Tiranë – Hamburg dhe kthim

Wizz Air – Tiranë – Milano dhe kthim

Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim

Albawing – Tiranë – Firence dhre kthim

Albawings – Tiranë – Bari dhe kthim

Ryanair – Varshavë – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)

Aegean – Tiranë – Athinë dhe kthim

Wizz Air – Tiranë – Bari dhe kthim

Ryanair – Poznan – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)

Pegasus – Tiranë – Stamboll dhe kthim

Blue Panorama – Tiranë – Gjenova dhe kthim

Blue Panorama – Tiranë – Bolonja dhe kthim

Air Albania – Tiranë – Milano dhe kthim

Albawings – Tiranë – Venecia dhe kthim

Albawings – Tiranë – Rimini dhe kthim

SkyUp – Kiev – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)

Lufthansa – Tiranë – Frankfurt dhe kthim

Wizz Air – Tiranë – Berlin dhe kthim

Ryanair – Katowice – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)

Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim

Austrian Airlines – Tiranë – Vjenë dhe kthim

TUI – Tiranë – Bruksel dhe kthim

Blue Panorama – Tiranë – Milano dhe kthim

Blue Panorama – Tiranë – Romë dhe kthim

Wizz Air – Tiranë – Verona dhe kthim

Air Albania – Tiranë – Bolonja dhe kthim

Wizz Air – Tiranë – Luton dhe kthim

Wizz Air – Tiranë – Bergamo dhe kthim

British Airways – Tiranë – Heathrow dhe kthim

EasyJet – Tiranë – Milano dhe kthim

Wizz Air – Tiranë – Budapest dhe kthim