Zvicër

Air Prishtina: 15% zbritje për të gjitha fluturimet nga Prishtina për Evropë

Vera po afrohet dhe është koha perfekte për të përjetuar aventura të reja dhe për të krijuar kujtime të paharrueshme. Eksploro peizazhet piktoreske me kultura magjepsëse në qytetet më të bukura të Evropës.

Kompania ‘Air Prishtina‘  njofton se do të ofrojë zbritjen ekskluzive prej 15% për të gjitha fluturimet nga Prishtina për në Evrope për pushimet verore.

«Përdor kodin e zbritjes VERANEEVROPE gjatë rezervimit online dhe siguro vendin tënd me çmimin më të mirë», thuhet në njoftimin e Air Prishtina.

Kodi i zbritjes: VERANEEVROPE

  • 15% zbritje për të gjitha fluturimet nga Prishtina
  • Periudha e rezervimit deri në fund të qershorit
  • Periudha e udhëtimit, fluturimi vajtje deri më 24.07.24
  • Periudha e udhëtimit, fluturimi kthim deri më 20.09.24
  • E vlefshme vetëm për rezervime online me fluturim vajtje-kthim
  • Numri i vendeve i kufizuar dhe sipas disponueshmërisë
  • Përqindja e zbritjes aplikohet mbi çmimin neto (pa taksa dhe tarifa)

«Çfarë po pret? Rezervo tani dhe gëzo verën tënde në Evropë! Presim me padurim që të të mirëpresim në bord. Me respekt, Air Prishtina»

Linku për rezerevim: VERANEEVROPE