Shqiperia

Ambasada e Zvicrës në Shqipëri: Gëzuar 111-vjetori i Pavarësisë

Sot, më 28 Nëntor, Ambasada e Zvicrës në Shqipëri ka uruar të gjithë shqiptarët për “Ditën e Flamurit”, përcjell albinfo.ch.

“Urime Shqipërisë dhe të gjithë shqiptarëve për 111-vjetorin e pavarësisë. Gëzuar Ditën e Pavarësisë”, shkruhet në faqën e Ambasadës së Zvicrës.