Integrimi

Arsim Berisha, ekspozitë personale në Cyrih

Arsim Berisha ka lindur më 1974 në Komunën e Klinës në Kosovë. Sukseset e Berishës nuk kanë ndaluar dhe tani ai do të hapë ekspozitën e tij personale në Cyrih.

Kosovari nga Klina, Arsim Berisha, do të hapë ekspozitën e tij personale, e cila do të mbahet në Cyrih.

Me anë të një postimi në rrjetin social Facebook, Berisha ka njoftuar se hapja e ekspozitës do të bëhet më 9 shtator të këtij viti, në orën 18:00.

“Ekspozita është dy javore për vizitorët. Jam shumë i nderuar që puna ime është përzgjedhur që të përfaqësoj artin pamor në këtë projekt të zgjeruar kulturor kushtuar Ballkanit”, ka shkruar Berisha.

Ky projekt është organizuar nga Shtëpia e Qytetit Effretikon të Kantonit të Cyrihut.

PROGRAMI