Shqiperia

Artistë shqiptarë në Evropë hapin festivalin “Different Trains 2020”

Është bërë e ditur se artistët e mirënjohur shqiptarë që jetojnë në vende të ndryshme të Evropës do të hapin festivalin “Different Trains 2020” me një koncert në kuartet harqesh, transmeton albinfo.ch.

Sipas njoftimit, thuhet se koncerti do të zhvillohet më 2 tetor në lulishten pas Kryeministrisë, ku do të interpretojnë violinçelisti Vlorent Xhafa dhe violinistët Kristi Gjezi, Arben Spahiu dhe Liza Soppi.

Festivali Different Trains do të vijojë me disa koncerte nga data 2 tetor deri më 13 tetor 2020 dhe mbështetet nga Bashkia Tiranë, Ministria e Kulturës, Ambasada Gjermane në Shqipëri dhe Ambasada Franceze në Shqipëri. /Albinfo.ch

Fotografia e Different trains festival