Portrete të firmave

“Bau Investment Schweiz AG”, kompania që lulëzoi në kohë pandemie

Kompania “Bau Investment Schweiz AG” e familjes Shoshi është një shembull i mirë i suksesit dhe tregon se puna e palodhshme, por edhe guximi për investim në realizimin e ideve shpaguhen

Është vetëm 21-vjeçar dhe mund të konsiderohet si afaristi më i ri shqiptar në Zvicër. Bëhet fjalë për Loris Shoshin, i cili në Zvicër menaxhon disa kompani të suksesshme në patundshmëri, ndërtimtari dhe në investime.

Loris Shoshi

“Bau Investment Schweiz AG” në Cyrih quhet firma e Lorisit, ndërsa nuk ka ende dy vjet që ka filluar punën në këtë pjesë të Zvicrës.

Kompanitë e tij operojnë në kantonet Zürich, Aargau, Luzern, Glarus dhe në Bernë.

“Bau Investment Schweiz AG” ishte krijuar në kohë pandemie, kur ishin mbyllur disa nga bizneset.

Tani, pas dy vjetësh, portofolio e kompanisë në fjalë numëron rreth 30 objekte, të cilat janë të realizuara dhe u janë dorëzuara qiramarrësve. Aktualisht kompania e suksesshme numëron disa projekte, të cilat janë në ndërtim e sipër.

Ndonëse në moshë shumë të re, Lorisi nuk është “krejtësisht i ri” dhe i panjohur. Ai vjen nga familja e vëllezërve ndërmarrës Shoshi, që janë të njohur prej vitesh për komunitetin dhe më gjerë, si afaristë të suksesshëm në Zvicër.

Arsen Shoshi

Mbështetjen e pakursyer e kishte marrë nga i ati, Arsen Shoshi, i cili është edhe president i kompanisë në fjalë. Sot, pas 20 vjetëve, Arsen Shoshi është afarist i suksesshëm dhe njëherësh drejtor për investime dhe blerje në “Bénédict Education Group”.

Suksesi i vëllezërve Shoshi nga Skivjani i Gjakovës lidhet me firmat e tyre, të cilat i themeluan afro dy dekada më herët.

Filozofia e “Bau Investment Schweiz AG” është: “Ndërto dhe jeto me kualitet të lartë”.

Një pjesë e madhe nga të gjitha ndërtimet që finalizohen jepen me qira për banim. Pjesa tjetër janë për shitje.
“Strategjia e biznesit tonë është që të rrugëtojmë në plan afatgjatë si dhe të arrijmë një portfolio shumë më të lartë”, thotë ndërmarrësi 21-vjeçar, Loris Shoshi. Ai motivon bashkëmoshatarët e tij, duke thënë se kjo arrihet vetëm me punë, vullnet dhe guxim, kuptohet edhe me mbështetjen e familjes.

Kompania deri tani ka ecur mirë. “Konkurrenca është e madhe dhe është vështirë të gjeni hapësira ndërtimi, ngase kërkesat janë të mëdha. Por ne kemi pasur sukses falë presidentit të kompanisë, i cili me eksperiencën e tij shumëvjeçare na ka ndihmuar shumë në këtë aspekt të punës”, thotë Shoshi. Ai tregon po ashtu se si firmë kanë bashkëpunim të mirë me kompani prestigjioze zvicerane.

Presidenti i kompanisë “Bau Investment Schweiz AG”, Arsen Shoshi, thotë se suksesi mësohet! Kjo është moto e kompanisë.

Kompania “Bau Investment Schweiz AG” është një shembull i mirë i suksesit dhe tregon se puna e palodhshme, por edhe guximi për investim në realizimin e ideve shpaguhen.

Puna e pakursyer dhe mbështetja e familjes

“Strategjia e biznesit tonë është që të rrugëtojmë në plan afatgjatë si dhe të arrijmë një portfolio shumë më të lartë”, thotë ndërmarrësi 21-vjeçar, Loris Shoshi. Ai motivon bashkëmoshatarët e tij, duke thënë se kjo arrihet vetëm me punë, vullnet dhe guxim, kuptohet edhe me mbështetjen e familjes.

albinfo.ch
albinfo.ch
albinfo.ch
albinfo.ch
albinfo.ch
albinfo.ch
albinfo.ch

/shkrim i sponzorizuar/

 

 

 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI