Kosova

Kompania “Alstone” do të ekspozojë në panairin e Bazelit

Me përvojë më shumë se 20-vjeçare, lider në fushën e prodhimit të betonit, projektimit dhe ndërtimit, Alstone Group fillon për herë të parë në Kosovë me prodhimin e elementeve të parafabrikuara të betonit.

Ndërtimi me elementë të parapërgatitur ka përfitime të shumta, duke filluar me cilësinë më të lartë përmes prodhimit në mjedisin e kontrolluar të një fabrike parafabrikate, deri në kohën e kursyer në vendin e ndërtimit.

Përjetoni cilësinë dhe efikasitetin e lartë të ndërtimit të parafabrikuar me Alstone.

Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.

Mund të jetë një imazh i Stone Henge dhe teksti që thotë "ALSTONE Muret L-Vinkell alstone-ks.com"