Diversité

“Besa”, një ekspozitë që bashkon

Ekspozita “Besa”, e mbajtur në Lozanë, rrëfen veprimet e drejta të shqiptarëve që shpëtuan hebrenjtë.
Kjo ngjarje ndihmoi përcjelljen e mesazhit të tolerancës në kontekstin e një rigjallërimi të caktuar të antisemitizmit dhe islamofobisë.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI