Shqiperia

Blogerët amerikanë ftojnë turistët të vizitojnë bregdetin shqiptar

Ministrja e Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin, Elisa Spiropali, ndau sot videon e publikuar nga “Thefunemployedfamily”, një familje amerikane që udhëton nëpër botë, duke dokumentuar eksperienca të ndryshme.

Spiropali theksoi se Shqipëria bashkë me mikpritjen, investimet e reja, ushqimin e mirë dhe masat e marra për sezonin, tërheq gjithnjë e më shumë turistë që eksplorojnë vendin tonë dhe ia rekomandojnë miqve të tyre.

“Thefunemployedfamily” i kanë kushtuar së fundi Shqipërisë turistike një vend të rëndësishëm në blogun e tyre.

“Nuk janë Filipinet, Karaibet, Greqia apo Australia Perëndimore. Është Shqipëria”, shkruan blogu i udhëtimeve, ndërsa ndajnë pamje nga plazhet më të bukura të vendit.