Diversité

Burka dhe burkini : shprehen gratë

Tema rreth burka-s (apo burkinit) që prek vetëm disa gra myslimane ushqen prej disa ditësh opinionin publik në Zvicër dhe në Evropë. Emisioni “Diversité” ka vendosur të trajtojë këtë polemikë, duke u dhënë fjalën grave të të gjitha besimeve.


 Të tjera nga Diversité