Lajme

Do të ikë nga policët pastaj i vë zjarrin vetes

Dy oficerë policie kanë pësuar lëndime me këtë rast. Ndërsa personi që i ka vënë zjarrin vetes ka pësuar lëndime të rënda

Në pasditen e sotme, rreth orës 17, një i ri 25-vjeçar, me shtetësi zvicerane, donte të shmangte një kontroll personal  nga policia në Winterthur (ZH) dhe ka ngarë me shpejtësi makinën.

Policia më pas filloi përndjekjen etij dhe gjatë ndjekjes ka qëlluar njëherë me armë, shkruan 20minuten.ch.

25-vjeçari, në ikje e sipër, në fund ka shkaktuar një aksident në një rrugë rë qytetit dhe më pas ka provuar të ikte në këmbë, tranmseton albinfo.ch. Por, pasi që ka parë se policia i ishte afruar ai ka derdhur një lëndë ndezëse (përshpejtuese) në trupin e tij dhe i ka vënë zjarrin.

Dy oficerë policie kanë pësuar lëndime me këtë rast. Ndërsa personi që i ka vënë zjarrin vetes ka pësuar lëndime të rënda dhe u desh të bartej urgjentisht në spital me helikopterë të shërbimit Rega.